A Luca Pacioli Társaság a másodévesek részéről érkező nagy érdeklődésre tekintettel kiterjeszti tagfelvételét a másodéves hallgatókra is, így Titeket is sok szeretettel várunk!

Miért érdemes csatlakozni hozzánk?

A diákszervezet képzési rendszere támogatja a folyamatos szakmai fejlődést, ugyanis az egyetemi oktatást kiegészítő képzési rendszer által a Tagok gyakorlatiasabb tudást szerezhetnek az Egyesület vállalati partnerei által tartott szakmai kurzusokon. A Luca Pacioli Társaság támogatja a tehetséges hallgatók kinevelését, lehetőséget nyújt Tagjainak a vezetői, oktatói kompetenciáik fejlesztésére. Kapcsolati hálónknak és képzési rendszerünknek köszönhetően Tagjaink rendszerint már az Egyetem falain belül elkezdhetik karrierjük építését, valamint a munkaerőpiacra kilépve a munkáltatók számára is kivételes értéket közvetít a Pacioli Diploma megszerzése. Örömmel jelentjük be, hogy ezen lehetőségeket a nagy érdeklődésre való tekintettel másodévesek számára is lehetővé tesszük!

Amit tudnod kell a Tagfelvételről

A Tagfelvételi Eljárás három fordulós: egy online írásbeli fordulóval kezdődik, amely a jelentkezők gazdasági alapismereteit hivatott felmérni. Az írásbelit – az elért eredménytől függetlenül – egy szóbeli forduló követi, amelynek célja tagjelöltjeink személyes megismerése. A Tagfelvétel a próbaidőszakkal zárul, mely során Mentoraink segítik a felvételt nyert hallgatók beilleszkedését. 

A Tagfelvétel menete másodéves hallgatók számára

A Tagfelvételre az online írásbeli feladatsor megoldásával tudtok jelentkezni, tehát nem szükséges az előzetes regisztráció. 

Az írásbeli feladatsor EZEN a linken érhető el. Az online írásbeli fordulót egészen szeptember 27. 23:59-ig tudjátok megoldani. 

Az írásbeli megoldása után e-mailben felvesszük veletek a kapcsolatot, hogy egyeztessünk a szóbeli forduló időpontját és menetét illetően. A szóbeli forduló időpontjai: szeptember 23, 24, 28, 29.

Bízunk benne, hogy felkeltettük érdeklődéseteket!03
szept.

Lezárult a Nyári Szakmai Időszak a Luca Pacioli Társaságban szeptember első hetében. Az időszak során a Jelentkezőknek be kellett bizonyítani rátermettségüket és elhivatottságukat, hogy hivatalosan is a Társaság tagjai közé tartozhassanak.

A diákszervezeti élet mindennapos tevékenységei mellett a Jelentkezőknek különböző számviteli és adózási témákat kellett feldolgozniuk, ezekből esszét írni. A Program végén az esszéket prezentálni kellett, amit egy rövid értékelés követett a Szakmaiságért Felelős Csoport és az Elnökség részéről. Nagyon szép és jó minőségű prezentációkat láthattunk, melyek elkészítése az újdonsült Tagok véleménye alapján nagyban hozzájárult ahhoz, hogy egy adott témában elmélyüljenek és szakmai útravalót kapjanak a karrierjük során.

“Optimista érzésekkel hallgattam az előadásokat, de még így is pozitívan csalódtam. Elfogultság nélkül állíthatom, hogy mindenki becsülettel, komolyan elvégezte a munkát, az előadásokat pedig a tartalomgazdagság mellett logikus felépítés, igényesség és pozitív érzelmek jellemezték.” - Babos András