A Luca Pacioli Társaság a másodévesek részéről érkező nagy érdeklődésre tekintettel kiterjeszti tagfelvételét a másodéves hallgatókra is, így Titeket is sok szeretettel várunk!

Miért érdemes csatlakozni hozzánk?

A diákszervezet képzési rendszere támogatja a folyamatos szakmai fejlődést, ugyanis az egyetemi oktatást kiegészítő képzési rendszer által a Tagok gyakorlatiasabb tudást szerezhetnek az Egyesület vállalati partnerei által tartott szakmai kurzusokon. A Luca Pacioli Társaság támogatja a tehetséges hallgatók kinevelését, lehetőséget nyújt Tagjainak a vezetői, oktatói kompetenciáik fejlesztésére. Kapcsolati hálónknak és képzési rendszerünknek köszönhetően Tagjaink rendszerint már az Egyetem falain belül elkezdhetik karrierjük építését, valamint a munkaerőpiacra kilépve a munkáltatók számára is kivételes értéket közvetít a Pacioli Diploma megszerzése. Örömmel jelentjük be, hogy ezen lehetőségeket a nagy érdeklődésre való tekintettel másodévesek számára is lehetővé tesszük!

Amit tudnod kell a Tagfelvételről

A Tagfelvételi Eljárás három fordulós: egy online írásbeli fordulóval kezdődik, amely a jelentkezők gazdasági alapismereteit hivatott felmérni. Az írásbelit – az elért eredménytől függetlenül – egy szóbeli forduló követi, amelynek célja tagjelöltjeink személyes megismerése. A Tagfelvétel a próbaidőszakkal zárul, mely során Mentoraink segítik a felvételt nyert hallgatók beilleszkedését. 

A Tagfelvétel menete másodéves hallgatók számára

A Tagfelvételre az online írásbeli feladatsor megoldásával tudtok jelentkezni, tehát nem szükséges az előzetes regisztráció. 

Az írásbeli feladatsor EZEN a linken érhető el. Az online írásbeli fordulót egészen szeptember 27. 23:59-ig tudjátok megoldani. 

Az írásbeli megoldása után e-mailben felvesszük veletek a kapcsolatot, hogy egyeztessünk a szóbeli forduló időpontját és menetét illetően. A szóbeli forduló időpontjai: szeptember 23, 24, 28, 29.

Bízunk benne, hogy felkeltettük érdeklődéseteket!Igazold, hogy nem vagy robot!