03
szept.

Lezárult a Nyári Szakmai Időszak a Luca Pacioli Társaságban szeptember első hetében. Az időszak során a Jelentkezőknek be kellett bizonyítani rátermettségüket és elhivatottságukat, hogy hivatalosan is a Társaság tagjai közé tartozhassanak.

A diákszervezeti élet mindennapos tevékenységei mellett a Jelentkezőknek különböző számviteli és adózási témákat kellett feldolgozniuk, ezekből esszét írni. A Program végén az esszéket prezentálni kellett, amit egy rövid értékelés követett a Szakmaiságért Felelős Csoport és az Elnökség részéről. Nagyon szép és jó minőségű prezentációkat láthattunk, melyek elkészítése az újdonsült Tagok véleménye alapján nagyban hozzájárult ahhoz, hogy egy adott témában elmélyüljenek és szakmai útravalót kapjanak a karrierjük során.

“Optimista érzésekkel hallgattam az előadásokat, de még így is pozitívan csalódtam. Elfogultság nélkül állíthatom, hogy mindenki becsülettel, komolyan elvégezte a munkát, az előadásokat pedig a tartalomgazdagság mellett logikus felépítés, igényesség és pozitív érzelmek jellemezték.” - Babos András