04
márc.

A Luca Pacioli Társaság Tagfelvételt hirdet! A Tagfelvételre várjuk mindazon első- és másodéves hallgatók jelentkezését, akik pénzügy és számvitel alapszakon tanulnak.

A Társaság Tagjaként lehetőséged adódik szakmai kurzusainkon az egyetemi képzésen túlmutató tudásra szert tenni! Továbbá, egy inspiráló szakmai közösség Tagjaként kipróbálhatod magad oktatóként, vezetőként, hogy a sikereinket veled együtt érhessük el! Közösségi programokon, mint például egy társas est, kirándulás vagy akár egy kvízest keretében megtapasztalhatod, milyen PACIOLISNAK lenni.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésed, itt megtalálhatsz minden fontos információt a Tagfelvételiről:

A Tagfelvételi eljárás egy írásbeli fordulóval kezdődik, amely a jelentkezők számviteli-adózási alapismereteit hivatott felmérni. Az írásbelit – az elért eredménytől függetlenül – egy szóbeli forduló követi, amelynek célja személyesen is megismerni Titeket. Amennyiben bizonytalanok vagytok, hogy mivel is foglalkozik a diákszervezetünk, hogyan működünk, illetve mi várhat rátok a Tagfelvételt követően, látogassatok el március 18-án 19:10-től kezdődő Infóestünkre, ahol minden kérdésetekre szívesen válaszolunk!

Az Infóesten való részvétel regisztrációhoz kötött:

https://bit.ly/infoest-LPT

Aki pedig már most biztosan tudja, hogy ez az a Közösség, amelyhez tartozni szeretne, jelentkezzen a Tagfelvételi írásbeli fordulójára az alábbi formon:

https://bit.ly/tagfelvetel

A szóbeli fordulóra március 31-én és április 1-én fogunk sort keríteni, amelyre az írásbeli fordulón tudtok majd jelentkezni. Ezt követően már április elsején értesítünk Titeket a sikeres felvételről! Április másodikán pedig alkalmatok lesz a beavató esten egy-egy játékos feladaton keresztül megismerni jelenlegi Tagjainkat, valamint ekkor tudjátok majd meg ki lesz a Mentorotok, aki segíti majd beilleszkedéseteket a Próbaidőszak alatt!

A Társaság jelenleg közel 50 Taggal működik, hisszük, hogy sok értékes Taggal fogunk gazdagodni a Tagfelvételt követően! Reméljük téged is Tagjaink között köszönthetünk április 2-án!
Igazold, hogy nem vagy robot!